actueel

Waar zijn we momenteel mee bezig? Een korte impressie van onze laatste oogst.

Een lustrum logo en vrolijke 3D uitnodiging voor het GroentenFruit Huis

02 september 2020

Een lustrum vier je met een feest. De uitnodiging moet dan wel in stijl zijn en dus bedacht More Lemon een variant op het snoephuisje van Hans en Grietje... Het GroentenFruit Huisje. Natuurlijk met bijpassend logo. Het is tenslotte feest.

Nieuwe naam en corporate identity voor GF Groothandelsfonds kopie

19 mei 2020

Wanneer er een frisse wind waait door jouw organisatie wil je dat van de daken schreeuwen. Groenten Fruit Groothandelsfonds dacht daar ook zo over en werd met behulp van More Lemon omgedoopt tot Handel Groeit.

Botlek

15 mei 2020

Een echt Rotterdams geluid. De groep Botlek brengt haar eerste cd single uit en dat kan natuurlijk niet zonder logo of cd cover. 

Kwaliteits Controle Bureau jaarverslag 2019

09 mei 2020

In het tweede jaarverslag voor Kwaliteits Controle Bureau wilde we de heldere en frisse aanpak van deze organisatie benadrukken door middel van bijzondere fotografie en met behoud van de huisstijl.

Uitbreiding corporate alfabet

18 september 2019

Het corporate alfabet van het GroentenFruit Huis heeft er weer een paar fraaie exemplaren bijgekregen. 

Jaarverslag voor Kwaliteits Controle Bureau

03 april 2019

Kwaliteits Controle Bureau heeft als belangrijkste taak het inspecteren van verse groenten en fruit, snijbloemen en potplanten. Ze staan dus heel dicht bij het product. Letterlijk. Deze benadering is terug te zien in het nieuwe jaarverslag.

Corporate identity voor Merge.nu

08 maart 2019

Merge.nu geeft duidelijkheid en inzicht aan bedrijven/organisaties in de verschillen tussen diverse culturen met als doel het behalen van betere bedrijfsresultaten. More Lemon geeft duidelijkheid en inzicht aan de doelgroep van Merge.nu.

Gelegenheidskaarten voor GroentenFruit Huis

20 februari 2019

De gelegenheidskaarten rollen van de drukpers.
Geen standaard kaarten natuurlijk maar geheel in stijl van GroentenFruit Huis.

Nieuwe huisstijl voor Golfbaan Kromme Rijn

08 februari 2019

De nieuwe huisstijl voor Golfbaan Kromme Rijn is gereed. More Lemon ontwikkelde logo's voor de Golfbaan, de Golfclub en de brasserie inclusief een uitgebreide huisstijlmanual.

Website mosselcompany 

31 januari 2019

De website voor onze klant Mosselcompany is vernieuwd en voorzien van een smakelijk promotiefilmje. Commentaar van de klant... 'Zelfs ik krijg nu trek in mosselen'.